Keçiboynuzu Sirkesi 250ml.

75,00 

Keçiboynuzu sirkesi bütün sirkeler gibi fermente yoluyla üretilmektedir
keçiboynuzu sirkesi başka sirkelere göre daha hafif içimi kolaydır sindirimi kolaylaştırır bağışıklığı güçlendirir ve afrodizak özellige sahiptir günde bir defa yarım çay bardagı yatmadan önce içebilirsin bütün keçiboynuzu ürünlerimiz doğal ve aslına uygun olarak üretilmektedir.

Açıklama

Keçiboynuzu harnup Antalya Gazipşa da yetiştiği gibi akdenizin ılıman bölgelerinde ve Kıbrıs Lübnan Portekiz Fas İtaya Yunanistan ve Türkiye de Akdeniz in hüküm sürdüğü ılıman iklimlerde yetişmektedir her daim yeşil yapraklı büyük ağaçlardır keçiboynuzu harnup olarak da bilinmektedir meyveleri yeşildir ağustos aylarında olgunlaşmaya başlar olgunlaşan keçiboynuzu harnuplar siyahlaşır ve eylül aylarında hasatı başlar ağaçlardan düşürülerek toplanan harnuplar çuvallara konularak taşınır ve ardından sınıflandırma işlemine geçilir üç sınıfa ayrılan çerezlik pekmez lik ve çekirdeklik olarak ayrılır